Geruchten
21 juli 2009 - Ron Smeets

Samsung S9110 en i920 op komst?

We weten al dat Samsung op 14 en 28 Augustus in totaal vier nieuwe toestellen zal introduceren. Welke modellen dat worden is natuurlijk nog niet bekend, maar de geruchtenmolen draait alweer op volle toeren.

Zo zijn de afgelopen dagen, wederom via de Bluetooth SIG, twee typenamen en enkele specs van nieuwe Samsung Smartphones opgedoken.

Het gaat om de S9110 (niet te verwarren met de oude Nokia 9110 ;-)) en de i920. De S9110 zou een toestel worden met, natuurlijk, Bluetooth 2.1, A2DP en mogelijk ook WiFi. Dezelfde specs worden ook genoemd bij de i920. De tijd zal ons leren of deze toestellen ook daadwerkelijk bestaan. Samsung-S9110 Samsung-i920

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.