Geruchten
30 december 2008 - Ron Smeets

Samsung S8300 gespot

Zie hier de eerste spy-pics van de nieuwe Samsung S8300. Dit moet, zo luiden de geruchten, de opvolger van de populaire U900 Soul gaan worden. Het eerste dat bij de foto's van deze slider natuurlijk opvalt is de afwezigheid van het touchpad en de aanwezigheid van een 8 megapixel camera.

Andere specs die genoemd worden zijn een 2.8 inch touchscreen WQVGA (240x400) display, GPS, FM Radio Tuner met RDS, Bluetooth (met A2DP), microSD geheugenkaart optie en HSDPA support (max. 7.2Mbps). Klinkt goed en ziet er ook goed uit.

Als de geruchten kloppen dan zou dit toestel ergens rond Maart, ongeveer een jaar na de introductie van de U900 Soul, de winkels moeten gaan bereiken. Wanneer Nederland en België aan de beurt zijn en wat het toestel moet gaan kosten is nog niet bekend.

Via: DailyMobile

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.