Geruchten
26 maart 2009 - Ron Smeets

Samsung S8000 ook gelekt

Terwijl ik op weg was naar het Telecom Gala is gisteren nog een nieuwe Samsung 'UltraTOUCH achtig' toestel uitgelekt. De bron is dezelfde als die die vanochtend de eerste foto's en specs van de B7300 online publiceerde.

Beiden toestellen lijken candybar versies, al dan niet goedkoper of minder compleet uitgerust, van de S8300 UltraTOUCH te gaan worden maar zeker weten doen we dat natuurlijk pas na officiele berichten uit het Samsung kamp.

De specs van de S8000 is op één punt overigens wel weer iets utgebreider dan die van de S7300, voor zover nu bekend. De S8000 krijgt namelijk een 5 megapixel camera. Verder moeten we het nog even doen met de foto's van Aziatische afkomst ;-)
Samsung-S8000-b
Samsung-S8000-c
Samsung-S8000-e
Samsung-S8000-f

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.