Toestellen
10 februari 2009 - Tom Haagmans

Samsung S7220 en "Marcel" gespot

De geruchtenmolens draaien lekker door en het lijkt erop dat vooral Samsung het in dat opzicht 'erg goed doet'. De vraag is natuurlijk of de Koreanen daar zelf wel zo blij mee zijn en of er nog wel wat nieuws te melden valt tegen de tijd dat het MWC in Barcelona losbarst.

Vanacht lekten de eerste afbeeldingen en specs van de S7220 en een toestel met de codenaam "Marcel" uit via, hoe toepasselijk, Leaked Mobile Phones. Beide toestellen zouden aanstaande maandag officieel gepresenteerd gaan worden, als de geruchten kloppen natuurlijk.

De S7220 'Eltz' (foto hierboven) wordt een candybar toestel met 2.4 inch AMOLED display, A-GPS, een muziekspeler, 5 megapixel camera en uitbreidbaar geheugen (waarschijnlijk microSD).

Dit zullen nog niet alle specs zijn maar zo te zien wordt dit duidelijk een mid-range model. Uiterlijk ziet hij er ook niet echt spannend uit.

De "Marcel" (foto hieronder) zou de opvolger van de populaire J700 moeten worden, ook een mid-range toestel dus. De specs die van die slider op dit moment bekend zijn spreken van een 2 megapixel camera, 2.2 inch display

Over de auteur: Tom Haagmans