Toestellen
09 februari 2010 - Ron Smeets

Samsung S5620 Monte gepresenteerd

De Samsung S5620 Monte dook een dag of tien geleden al eens in het geruchtencircuit op. Vandaag heeft de Koreaanse fabrikant dit toestel officieel gepresenteerd. De foto's en specs die eerder al uitlekten zaten inderdaad dicht bij de waarheid ;-)

De Samsung S5620 Monte is onder andere voorzien van de TouchWiz Plus UI, een 3 inch WQVGA (400 x 240) touchscreen display (LCD), WiFi, GPS en diverse Social Network Services zoals Facebook, Twitter en Bebo.

Mmmh, waar heb ik meeste van deze specs vandaag eerder gehoord? Oh, ja, bij de LG GT350. Het blijft toch leuk om te zien hoe goed de Koreaanse fabrikanten op elkaar letten ;-))) Enfin, de Samsung heeft geen qwerty toetsenbord, maar wel een 3.2 megapixel camera. Meer informatie over dit toestel zal tijdens het MWC, vanaf 15 februari in Barcelona, onthuld worden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.