Toestellen
06 mei 2009 - Ron Smeets

Samsung S5600 en S5230 omgedoopt tot Preston en Star

Vlak na het MWC kondigde Samsung deze twee toestellen al aan. De S5600 en S5230 (een variant op de TouchWiz), gaan vanaf deze week verder door het leven als de Preston (links op de foto) en Star.

Beide toestellen zullen bovendien nog deze maand in de winkels liggen, zo meldt de Koreaanse fabrikant. Daarbij moet wel aangetekent worden dat de Star enkele weken eerder beschikbaar zal zijn dan de Preston. Ach, wat maakt het uit. Samsung heeft nog genoeg keuze,. toch?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.