Toestellen
13 oktober 2005 - Ron Smeets

Samsung S370 musicphone

De Koreanen lijken de nieuwe toestelmolen weer 'n versnelling hoger gezet te hebben na enkele weken van relatieve rust.

De S370 is de laatste vinding die het daglicht ziet. Het toestel, een musicphone is voorzien van jog-shuttle bediening aan de zijkant (zoiets als het Sony-wieltje op de P900/910) waarmee de gebruiker kan browsen door zijn muziekbestanden zonder telkens de telefoon en folders te moeten openen.

Om de bestanden en andere gevoelige data van de gebruiker te kunnen beschermen heeft het toestel een vingerafdruk sensor die tevens als een soort trackpad kan fungeren om door de menu's en bestanden van de telefoon te navigeren.

Verder is de S370 natuurlijk voorzien van de standaard 'smartphone gemakken' zoals Samsung ze tegenwoordig in vrijwel al haar nieuwe toestellen inbouwd.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.