Geruchten
22 augustus 2009 - Ron Smeets

Samsung S3650 Corby gespot

Volgende week (28 Augustus) introduceert Samsung de Omnia 2 en nog een toestel in Nederland. Dat gebeurt tijdens de Millionair Fair. Het tweede toestel wordt nog geheim gehouden en dus wordt er volop gespeculeerd. Gisteren doken ineens enkele afbeeldingen en specs op van een midrange touchscreen toestel, de Samsung S3650 Corby.

Als de geruchten kloppen dan wordt de S3650 Corby een compact touchscreen toestel met Samsung's eigen TouchWiz UI en gaat hij, los, rond de 200 Euro kosten.

Natuurlijk heeft een toestel met een dergelijk prijskaartje lang niet alles aan boord. Zo moet de Samsung S3650 Corby het onder andere doen zonder WiFi, GPS en 3G support, maar de overige specs zijn nog best redelijk te noemen.
- 2.8 inch Touchscreen Display (320 x 240)
- 2 Megapixel camera
- quad-band GSM
- GPRS / EDGE support
- Bluetooth 2.1 met A2DP support
- MP3 speler
- FM Radio Tuner met RDS
- microSD geheugenkaart optie
- Afmetingen: 103 x 57 x 13mm (hxbxd)
- Gewicht: 92 gram

Opvallend is ook de duo-tone kleur van het toestel. de voorzijde is zwart en de achterzijde knalgeel. Hopelijk komen er ook nog andere kleurcombinaties ;-) Samsung-S3650-Corby-c Samsung-S3650-Corby-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.