Toestellen
01 september 2009 - Ron Smeets

Samsung S3650 Corby aangekondigd

De Samsung S3650 Corby is de afgelopen twee weken al meerdere keren in het geruchtencircuit gespot en eerder vandaag heeft de Koreaanse fabrikant het toestel ook officieel aangekondigd.

De kleurrijke Corby wordt een goedkoop touchscreen toestel met een prijskaartje van maximaal 150 Euro en dus een (geduchte) concurrent voor toestellen als de LG Cookie. Mmmh, Cookie, Corby? De Koreaanse bedrijfsspionnen zijn weer goed bezig geweest dus ;-))) De Corby zal medio September al in de winkels liggen.

Enfin, Samsung zal de Corby in diverse kleuren op de markt brengen. Daaruit kun je afleiden dat het toestel bedoeld is voor de jongere, minder vermogende, mobiele bellers die toch een Touchscreen mobieltje willen hebben. Natuurlijk heeft een toestel met een dergelijk prijskaartje lang niet alles aan boord. Zo moet de Samsung S3650 Corby het onder andere doen zonder WiFi, GPS en 3G support, maar de overige specs zijn nog best redelijk te noemen.
- 2.8 inch Touchscreen Display (320 x 240)
- 2 Megapixel camera
- quad-band GSM
- GPRS / EDGE support
- TouchWiz UI
- Bluetooth 2.1 met A2DP support
- MP3 speler
- FM Radio Tuner met RDS
- microSD geheugenkaart optie
- Afmetingen: 103 x 57 x 13mm (hxbxd)
- Gewicht: 92 gram

Samsung-S3650-Corby-y Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.