Geruchten
17 maart 2010 - Ron Smeets

Samsung S3370 gespot

Opnieuw zijn enkele foto's en specs opgedoken van een nieuwe Samsung Dit keer is het de Samsung S3370. Dit toestel was enkele weken geleden al bij de FCC ter goedkeuring aangeboden. Of de foto's die nu uitgelekt zijn ook daadwerkelijk bij dit toestel horen zal moeten blijken.

Kijkend naar de typenaam en specs zou dit wel eens 'n volgende telg uit de Corby familie kunnen worden, maar dat is nog allerminst bevestigd.

Hoe dan ook, de Samsung S3370 zou, als de Italiaanse geruchten kloppen, een goedkoop touchscreen toestel worden met 3G support, Bluetooth, een multimedia speler, de bekende TouchWiz 2.0 User Interface en 'n eenvoudige (2 megapixel?) camera. De prijs zou rond de 150 dollar (ca 110 Euro) liggen. Meer foto's: Samsung-S3370-a Samsung-S3370-b Samsung-S3370-d Samsung-S3370-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.