Nieuws
28 mei 2012 - Ron Smeets

Samsung S Voice 'hack' werkt weer op andere ICS toestellen

Vorige week werd de S Voice applicatie (zeg maar, Samsung's Siri) gehacked en beschikbaar gemaakt voor andere Android ICS toestellen.

Kort daarna bleek Samsung daar een stokje voor gestoken te hebben door de servertoegang van S Voice vanuit andere dan Galaxy S III toestellen te blokkeren.

Welnu, het lijkt er op dat de hackers weer een werkende workaround gevonden hebben ;-) Dit keer hebben ze een 'nieuwere' versie van S Voice uit de inmiddels beschikbare Galaxy S III gehaald. Overigens zeggen de hackers dat deze 'werkende' versie nog een test-app is met de nodige bugs.

Het is natuurlijk en zo als altijd, iets dat je op eigen risico moet doen maar in deze post op het XDA Developers forum kun je zien hoe S Voice op de meeste ICS aan de praat te krijgen is. Android 4.0 is wel een must-have om S Voice te kunnen gebruiken!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.