Geruchten
25 januari 2013 - Ron Smeets

Samsung roadmap voor de eerste helft van 2013 gelekt

Op zoek naar wat meer info over het Galaxy Note 8.0 tablet gerucht stoot ik op een bericht van gisteren. TechnoBuffalo claimt in bezit gekomen te zijn van (een deel van) Samsung's toestel en tablet roadmap voor de eerste helft van 2013. De Galaxy S IV wordt daarin nog niet genoemd.

Enkele van de toestellen die in deze roadmap staan zagen we al eerder, zoals de voornoemde Galaxy Note 8.0 en de Galaxy Xcover 2. Daarnaast wordt ook melding gemaakt van de Galaxy Young en de Galaxy Pocket Plus en de goedkope Galaxy Ch@t 226.

Hieronder kun je enkele screenshots bekijken van de nieuwe Samsung toestellen die in de gelekte roadmap vermeld werden. Behalve de (belengrijkste) specs van de toestellen wordt ook de maand genoemd waarin ze in de (amerikaanse) winkels verschijnen.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.