Geruchten
29 maart 2012 - Ron Smeets

Samsung registreert Galaxy Grand en Galaxy Premier merknamen

Dit zegt natuurlijk nog helemaal niets, maar als iets opduikt waar de namen 'Samsung' en 'Galaxy' in voorkomen wordt wereldwijd met gejuich ontvangen ;-) Op zich wel knap gedaan van die Koreanen.

Enfin, bij de USPTO (patent- en merkenbureau) heeft Samsung dus twee nieuwe Galaxy merken laten registreren (of althans de aanvraag gedaan). Het gaat om de Galaxy Grand en de Galaxy Premier. Ik ga er verder niet over speculeren ;-) BronVia

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.