Nieuws
16 april 2012 - Ron Smeets

Samsung presenteert 'The Next Galaxy' op 3 mei

Na een weekend waarin ik volop geklust (thuis) en uitgerust (op de bank) heb kwam ik vanochtend weer boven water ;-) Een van de eerste mails die ik in mijn inbox vond was onderstaande uitnodiging van Samsung om op 3 mei aanwezig te zijn bij de presentatie van 'The Next Galaxy' in Londen.

Ik denk dat iedereen wel weet over welke 'Galaxy' het gaat, ondanks dat Samsung er in de mail verder niets over kwijt wilde. Ik zet mijn 'geld' in ieder geval op de al heel veel besproken Galaxy S III van de Koreaanse fabrikant ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.