Nieuws
22 augustus 2011 - Ron Smeets

Samsung presenteert 'groots nieuws' op 1 september

Een van de geruchten die de afgelopen twee weken twee keer opdook was een gelekte Samsung roadmap waarin twaalf of dertien nieuwe toestellen stonden die mogelijk nog dit jaar in de winkels zullen gaan verschijnen.

Welnu, de Koreaanse fabrikant heeft inmiddels een tweetal teaser video's online gezet waarin 'groots nieuws' aangekondigd wordt op 1 september. Het gaat om een Samsung Unpacked Event in Berlijn, daags voor de start van de IFA. Het zal mij benieuwen welke toestellen Samsung daar gaat onthullen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.