Nieuws
20 maart 2010 - Redactie MobileCowboys

Samsung Ping onthuld

PERSBERICHT - Met de introductie van Samsung P!ng ontsluit Samsung een instant messaging-oplossing die merk en model overschrijdend is.

Daarmee is de grootste beperking van P!ng-oplossingen overwonnen. Samsung omarmt een oplossing die instant messaging op eenvoudige manier opent op verschillende niveaus: van toestel naar toestel of PC en vice versa met P!ng Text, P!ng Picture en P!ng Voice.

Afhankelijk van het gebruikte toestel, de technische specificaties en de abonnementsvorm worden de verschillende niveaus geactiveerd. P!ng Text vormt de basis en naar gelang abonnement, specificaties en model dit aangevuld wordt met P!ng Picture en P!ng Voice.
 
Met P!ng Picture vindt er een razendsnelle overdracht van gemaakte foto’s plaats. P!ng Voice brengt Push To Talk (PTT) nu echt tot leven, dankzij de instant voice messages. Kortom: de ultieme Multi OS messaging applicatie, die de beperkingen van merkgebonden messaging applicaties opheft. Deze applicatie heeft geen apart abonnement nodig, maar een normaal mobiel internet abonnement wordt aanbevolen.

Voor een select aantal modellen heeft Samsung deze applicatie al voorgeïnstalleerd, zoals bijvoorbeeld op de nieuwe Omnia Pro (B7330). Op www.samsungmobile.nl is snel en eenvoudig te vinden op welke toestellen de applicatie al is geïnstalleerd en op welke toestellen P!ng Text, P!ng Picture en P!ng Voice werkt. Wie de applicatie wil downloaden kan dat gemakkelijk via bovengenoemde site doen. Ook voor gebruikers van niet-Samsung toestellen is helder weergegeven waar de applicatie gedownload kan worden. Het downloaden, installeren en activeren duurt slechts enkele minuten via de PC of de browser op het toestel.
 
P!ngen is er nu in een nieuwe dimensie voor zo goed als iedereen met een mobiele telefoon dankzij de razendsnelle tekst messaging met Samsung P!ng Text, de unieke voice messaging met Samsung P!ng Voice en de unieke foto messenger met Samsung P!ng Picture.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl