Toestellen
23 december 2005 - Ron Smeets

Samsung PDA met WiBro

Tijdens de tweede internationale ComBCon conferentie heeft Samsung haar nieuwste PDA met WiBro, ook wel WiMax genoemd, technologie gepresenteerd.

De SPH-M8000 is voorzien van Windows Mobile 2003 en heeft een, voor Samsung vrij zeldzaam, qwerty toetsenbord. Het is bepaald geen kleine jongen met een 7cm TFT, cam met flits en een 520Mhz PXA272 processor.

Om hem helemaal compleet te maken is de M8000 ook uitgevoerd met VoIP ondersteuning, Bluetooth, DMB ontvangst en een TV out optie.Gerelateerde links:
Duizendpoot van Samsung op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.