Nieuws
13 juli 2016 - Ron Smeets

Samsung pakt de Galaxy Note 7 inderdaad uit op 2 augustus Het goede nieuws is dat Londen ook een van de 'Unpack' lokaties is

Het leek er al een tijdje op dat de Galaxy Note 7 van Samsung weer iets eerder onthuld zou gaan worden dan zijn voorganger, de Note 5 die wij in Nederland nooit officieel hebben mogen begroeten.

Welnu, vandaag heeft Samsung de aankondiging van het Unpacked Event voor de Galaxy Note 7 officieel online gezet. En inderdaad, de dag dat de nieuwe Note het daglicht gaat zien is 2 augustus aanstaande.

De onthulling zal in drie steden tegelijkertijd plaatsvinden; New York, Rio de Janeiro (de Olympische stad van dit jaar) en Londen. Vooral die laatste lokatie is goed nieuws voor Europa omdat daardoor de kans wel heel erg groot wordt dat de Galaxy Note 7 ook gewoon in dit deel van de wereld te bewonderen, en kopen, zal zijn.

In de aankondiging licht Samsung ook al wat tipjes op van de nieuwe Note. Zo worden nieuwe functies aan de S Pen toegevoegd die het gebruik van het toestel nog expressiever moeten maken. Mmmh, dan denk gelijk toch ook weer aan Notasso ;)

De fabrikant legt ook uit waarom de opvolger van de Note 5 de naam Note 7 gekregen heeft in plaats van Note 6. Zoals eerder al gespeculeerd werd is dat inderdaad gedaan om de high end phablet beter te laten aansluiten bij de Galaxy S reeks.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.