Nieuws
24 maart 2014 - Ron Smeets

Samsung opent eerste Experience Stores in Nederland

Samsung heeft vandaag in Haarlem en Den Haag samen met de Phone House de eerste van vijf Experience Stores geopend. Winkels waar je dus alleen terecht kunt voor Samsung producten, al dan niet in combinatie met een mobiel abonnement.

Merkenwinkels kennen we natuurlijk al langer van Apple, maar ook andere telecom fabrikanten (zoals Nokia en Motorola) hebben eigen winkels (gehad). Als marktleider is het dus niet vreemd om ook je eigen merkenwinkelketen te openen.

Naast Samsung producten en (Phone House) abonnementen is er ook personeel aanwezig die Samsung eigenaren kunnen helpen met updates, vragen en reparaties. Maar de winkels zijn ook bedoeld om iedereen de mogelijkheid te bieden Samsung producten uitgebreid uit te proberen voordat besloten wordt om al dan niet die nieuwe smartphone, tablet of smartwatch aan te schaffen. Vergelijken met andere merken is natuurlijk niet mogelijk in een Samsung Store, tenzij je die zelf meeneemt ;-))) Na Haarlem en Den Haag worden de komende maand ook Samsung Stores geopend in Amersfoort, Apeldoorn en Eindhoven.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.