Nieuws
24 augustus 2012 - Ron Smeets

Samsung opent Apple Store look-alike winkel in Sydney

Daar gaan we weer. Midden in de strijd van de vele patent- en 'copy-paste' ruzies tussen Apple en Samsung heeft de Koreaanse fabrikant besloten een Apple Store look-alike winkel te openen in Sydney.

Ik ben benieuwd of de lokale Apple juristen al opdracht gekregen hebben een zaak aan te spannen tegen Samsung. OK, er zijn natuurlijk meer winkelconcepten die de minimalistische inrichting a-la Apple Store hebben maar doorgaans werkt alles was Samsung of Apple op dit moment presenteren, en openen dus, als olie op het vuur van de ruzie tussen beide gadget giganten. Hieronder staan enkele foto's en een video van de Samsung Store in Sydney:

Samsung-Store-Sidney-a Samsung-Store-Sydney-b Samsung-Store-Sidney-c

En nog een 'vergelijkende foto' van een Apple Store:

De video:

Via

#v3023#

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.