Geruchten
07 februari 2009 - Ron Smeets

Samsung op de PSP en Motorola tour met de M7600?

De PSP en de Motorola U9 waren om de een of andere reden de twee eerste apparaten waar ik aan dacht toen ik de eerste foto's van deze nieuwe Samsung M7600 muziektelefoon zag.

Als de geruchten kloppen dan wordt ook dit toetel over ruim een week in Barcelona aan de wereld gepresenteerd. We zullen zien.

De M7600 is, behalve een bijzonder vormgegeven touchscreen toestel, ook het (volgens mij) derde model van Samsung waarin men samenwerkt met HiFi design topmerk Bang & Olufsen.

Volgens de berichten zal de M7600 onder andere uitgerust gaan worden met een 2.8 inch touschreen OLED display, 3 megapixel camera met LED fliteser en diverse muziekfuncties zoals het toevoegen van effecten en zelfs de optie om te scratchen. 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.