Toestellen
28 juli 2015 - Ron Smeets

Samsung onthult volgende Galaxy(s) op 13 augustus in New York Teaser op uitnodiging toont duidelijk een nieuwe 'Edge'

Het zat er volgens de meest recente geruchten al een tijdje aan te komen; de volgende smartphone onthulling van Samsung. Welnu, de Koreaanse fabrikant heeft vannacht bekend gemaakt dat op 13 augustus, in New York, een Galaxy Unpacked event gehouden wordt.

De afbeelding (zie hieronder) bij deze aankondiging laat weinig te wensen over. Het toestel dat daar onder een luxaflex achtig 'laken' verstopt werd heeft heel veel weg van de Galaxy S6 Edge Plus die de afgelopen weken al enkele keren in het geruchtencircuit op dook. Op de afbeelding is overigens maar één toestel te zien. Eerdere geruchten spraken echter over de komst van twee, en misschien zelfs drie, nieuwe phablets; de Galaxy Note 5 voor Azië en het Midden Oosten, en de Galaxy S6 Plus en S6 Edge Plus die wereldwijd op de markt zouden komen. Wellicht kiest Samsung er voor om de Galaxy(s) in New York te onthullen en de Note dan toch voor de IFA te bewaren. We zullen het wel zien over ruim twee weken.

Meer laat Samsung op dit moment nog niet los over het 'Galaxy Unpacked' event in New York, behalve dan dat het om 11 uur lokale tijd (17u00 hier in Nederland) start en via YouTube live te volgen zal zijn.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.