Accessoires
01 maart 2011 - Ron Smeets

Samsung onthult Galaxy Tab 8.9 op de CTIA

In Barcelona liet Samsung al weten dat er nog een Galaxy Tab versie zou komen die tussen de 7 en de 10.1 inch versie gepositioneerd wordt.

Welnu, uit deze uitnodiging (zie afbeelding) mogen we concluderen dat de Galaxy Tab 8.9 (gokje ;-)) op 22 maart, tijdens de CTIA Wireless in de VS, het daglicht zal zien. Op het plaatje staan namelijk de cijfers 78910 en aangezien de Galaxy Tab 7 en 10(.1) al bestaan lijkt het logisch dat dit de Galaxy Tab 8.9 zal worden.

Details zijn er nog niet, maar op de foto van de tablet is, rechtsonder, wel een honingraat structuur vaag zichtbaar, hetgeen er op zou kunnen duiden dat de Galaxy Tab 8.9 standaard uitgerust met Android 3.0 (Honeycomb). Galaxy-Tab-89-Teaser Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.