Nieuws
09 januari 2011 - Ron Smeets

Samsung onthult dual core toestellen en tablets in Barcelona

Echt groot of verrassend nieuws is dit niet, maar het feit dat Samsung over een paar weken in Barcelona, tijdens het Mobile World Congress (MWC), onder andere een aantal nieuwe tablets en dual-core toestellen gaat onthullen is het vermelden natuurlijk wel meer dan waard.

JK Shin (foto), president van Samsung Moblle, heeft dat in Las Vegas, tijdens de CES, alvast bevestigd.

Letterlijk zij Shin hetvolgende: "We will continue to keep our technology leadership this year. In terms of dual-core applications, we already have a program, and next month at Mobile World Congress we will unveil it." En over de tablets: "In February at MWC, we will unveil our next-generation tablet device portfolio in detail."

Nu nog hopen dat de Koreanen hun presentatie niet weer gelijktijdig met die van Sony Ericsson, op de zondagavond, zal houden. Bij PCMag denken ze overigens van wel, maar volgens mij zijn de datum en het tijdstip van Samsung's presentatie in Barcelona nog niet onthuld.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.