Toestellen
29 augustus 2009 - Ron Smeets

Samsung Omnia Qwerty onthuld

Behalve de Omnia II onthulde Samsung gisteren tijdens de Summer Fair ook de Nederlandse versie van de Omnia Qwerty. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een Omnia met een volwaardig, slide-out Qwerty toetsenbord.

Ook heeft de Samsung Qwerty een 5 megapixel camera met smile shot, AMOLED en A-GPS met navigatie-ondersteuning. De Samsung Omnia Qwerty is vanaf 29 augustus 2009 verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 549,- euro inclusief BTW. Foto's:

Samsung-Omnia-Qwerty-Front-Open Samsung-Omnia-Qwerty-Front Samsung-Omnia-Qwerty-Back Samsung-Omnia-Qwerty-Bottom Samsung-Omnia-Qwerty-Side-b Samsung-Omnia-Qwerty-Side Samsung-Omnia-Qwerty-Top Samsung-Omnia-Qwerty-Omnia-II

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.