Geruchten
26 april 2009 - Ron Smeets

Samsung Omnia Pro op komst?

Volgens een Italiaans weblog zou Samsung ons deze zomer gaan verassen met een Pro uitvoering van de populaire Omnia. Zoals op de foto hiernaast (grotere versie na de klik) te zien is heeft de Samsung Omnia Pro onder andere een fysiek, slide-out, qwerty toetsenbord.

Andere specs die genoend worden zijn een 3.5 inch WVGA AMOLED touchscreen display, Windows Mobile 6.1 (upgradable naar 6.5) en een 5 megapixel camera met flits, autofocus en video-opname functies.

De Omnia Pro zou rond de 500 Euro moeten gaan kosten en vanaf Juli in de winkels liggen. Meer specs, zoals netwerk support, geheugen, WiFi, GPS etc zijn helaas nog niet uitgelekt. Samsung-omnia-pro

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.