Toestellen
17 september 2009 - Ron Smeets

Samsung Omnia Pro B7330 officieel aangekondigd

De Samsung B7330 werd enkele maanden geleden al eens gespot op de site van de WiFi Alliance en vorige maand doken ook de eerste afbeeldingen op.

Vandaag heeft Samsung deze Smartphone officieel gepresenteerd en zoals verwacht wordt het een ge-upgrade versie van de B7320 die vlak voor de zomer al geintroduceerd werd. De officiele naam is Omnia Pro B7330.

Het toestel is een candybar smartphone met volwaardig qwerty toetsenbord, een 2.6 inch, 320x320, TFT display (geen touchscreen), 3G / HSPA support, GPS, WiFi, microSD geheugenkaart optie en zal standaard geleverd worden met Windows Mobile 6.5. Vooralsnog zal het toestel in Q4 op de Aziatische markt gaan verschijnen. Informatie over een eventuele Europese release en de prijs is op dit moment nog niet bekend. Eerdere geruchten spraken wel al over een Duitse release, ergens in Okober. Samsung-Omnia-Pro-B7330

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.