Toestellen
29 augustus 2008 - Ron Smeets

Samsung Omnia Millionaire in goed gezelschap gelanceerd

Gisteren was ik op de stijlvolle en exclusieve launch party van de BlackBerry Bold maar zoals altijd heb je ook in deze branche altijd weer een baas boven baas.

Samsung lanceerde vanavond namelijk in Hotel Huis Ter Duin de langverwachte Omnia i900 tijdens de Miljonair Fair van het gelijknamige blad.

Vanaf volgende week zal het toestel, zowel in de standaard als de zogenaamde Millionaire Pack uitvoering officieel in de winkels liggen. Maar voordat het zover is moest er eerst dus nog even flink gefeest worden in het bijzijn van zo ongeveer de hele Nederlandse Jet Set.

Tijdens het officiele gedeelte, iets later op de avond, na het vuurwerk, viel TV Babe (en Zoop ster) Nicolette van Dam de eer ten deel om de allereerste Samsung Omnia Millionaire Pack in ontvangst te nemen. Bovendien werd Nicolette gekroond tot Miljonair's Most Invited 2008, ofwel de BN-er die het meest gevraagd en gezien wordt op de vele honderden Jet Set feestjes die ieder jaar gehouden worden.

De exclusieve uitvoering van de Samsung Omnia wordt geleverd in een ruime doos met daarin de nieuwste uitgave van het blad Miljonair, een Bluetooth headset en een bijzonder fraai lederen hoesje zodat je je Omnia krasvrij kunt houden. Op het prijskaartje van deze exclusieve Millionaire editie van de Omnia prijkt het bedrag van 699 Euro.

Het complete Millionaire Pack

Heerlijk weer (gelukkig), een prachtige lokatie en bijzondere gasten. Wat kun je meer wensen? Een Samsung Omnia misschien. Ja, die kregen wij (genodigden van Samsung) uiteindelijk ook allemaal mee naar huis. Het leven kan soms oneerlijk zijn, vinden jullie ook niet? ;-))

Quinty Trustfull mocht het officiele gedeelte van de lancering aan elkaar praten.

Op een party met miljonairs mocht Jort Kelder natuurlijk ook niet ontbreken.

Eyecandy (voor de meeste boys dan ;-))

Tot de officiele uitreiking stond de Omnia Millionare achter slot en grendel

Let's party! Jet Set style

Tja, ik kon het natuurlijk niet laten de Omnia even naast zijn beroemde voorbeeld te leggen ;-)Gerelateerde links:
Vijf minuten met de Samsung i900 Omnia
Introductie Samsung Omnia op exclusieve Summer Fair
Uitgebreide videoreview van de Samsung i900 Omnia
Samsung i900 Omnia aangekondigd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.