Toestellen
11 oktober 2010 - Ron Smeets

Samsung Omnia 7 ook iets te vroeg gepresenteerd

Ja hoor, over nog geen twee uur (15u00, Nederlandse tijd) start de officiele presentatie van Windows Phone 7 maar de afgelopen uren duikt steeds meer 'officiele persinformatie' van diverse toestellen die vanmiddag ook onthuld zullen gaan worden.

Eerder zagen we al de LG Optimus 7 die 'per abuis' even op het Engelse blog van de Koreaanse fabrikant verscheen en nu is het de beurt aan de Russissche afdeling van Samsung (Russisch) die de officiele info en foto's van de Omnia 7 'gelekt' hebben.

UPDATE (13u50): Bij Bol (zie screenshot helemaal onderaan dit bericht) is de Omnia 7 ook al opgedoken, compleet met prijskaartje: €539, leverbaar over zes tot acht weken.

Ook in dit bericht staan weer de nodige specs van de Samsung Omnia 7 vermedl. Ik neem aan dat deze, omdat ze op de site van Samsung zelf stonden, helemaal correct zijn ;-) Ik twijfel overigens wel over de specs van de accu. 500mAh lijkt mij wat weinig.

- Quad-band GSM, tri-band UMTS / HSDPA
- 1GHz Qualcomm QSD8250 processor
- 4 inch SUPER AMOLED touchscreen display (WVGA, 800x480)
- 5 megapixel camera met autofocus, flitser en HD (720p) video opname
- 8GB intern geheugen
- WiFi
- Bluetooth
- (A)GPS
- FM Radio met RDS
- Windows Phone 7 OS
- 122.4 x 20 x 11mm (hxbxd)
- 138 gram

Hier is nog de Google translate link van de Russisiche info, voor zolang die online zal blijven staan ;-)

Omnia_large_01_1 Omnia_large_03 Omnia_large_04

De Bol webshop screenshot van de Omnia 7: Bol-Omnia-7

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.