Nieuws
21 augustus 2009 - Ron Smeets

Samsung Omnia 2 presentatie tijdens de Millionair Fair

Eind volgende week (vanaf 28 Augustus) vindt in en rondom Hotel Huis ter Duin in Noordwijk weer de jaarlijkse Millionair Fair plaats. Het zal mij benieuwen of we daar nog wat gevolgen en naweeen van de (crediet)crisis gaan zien. Maar goed, daar gaat dit bericht natuurlijk niet over.

Samsung gaat, net als vorig jaar, de ambiance van de Millionair Fair ook dit waar weer aangrijpen voor de introductie van een nieuw toestel. Dit keer worden het zelfs twee toestellen.

Naast de Samsung Omnia 2 Millionair Pack wordt nog een nieuw toestel van de Koreaanse fabrikant onthuld. Welke dat zal zijn wordt nog even geheim gehouden. Wellicht wordt het de Blue Earth of toch de nieuwe Armani Phone. Speculeer er maar op los zou ik zeggen ;-)

Natuurlijk ben ik volgende week vrijdag van de partij in Noordwijk aan Zee maar wellicht dat er voor die tijd nog iets uitlekt. We zullen zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.