Geruchten
28 januari 2012 - Ron Smeets

Samsung: "Nog geen datum voor de Galaxy S III lancering"

De Samsung Galaxy S III zou, zo luidden geruchten enkele weken geleden, op het MWC in Barcelona onthuld gaan worden. Enkele dagen geleden dook een nieuw gerucht op dat Samsung die deadline mogelijk toch niet zou halen om te voorkomen dat er een te lange periode zou zitten tussen de presentatie en de winkel lancering.

Welnu, gisteren heeft een Samsung bobo in een conference call over de financiële resultaten die geruchten (deels) ontkracht door te zeggen dat de datum voor de onthulling van de Galaxy S III nog niet bepaald is.

Een lancering tijdens het MWC zou dus nog steeds tot de mogelijkheden behoren, zo wordt nu weer gespeculeerd. Voor het geval dat iemand nog twijfelde aan de komst van een Galaxy S III, dat is hiermee dus ook (nogmaals) bevestigd door de fabrikant zelf. Er zullen de komende weken ongetwijfeld nog meer geruchten over de Galaxy S III opduiken, al dan niet met (nieuwe) specs en (gephotoshopte) afbeeldingen. 26 of 27 februari zullen we het wel weten. Wanneer Samsung haar MWC persconferentie houdt is nog niet bevestigd, maar de zondag avond (26 februari dus), lijkt het meest waarschijnlijk.

Een audioclip van de uitspraken van mevrouw Younghee Lee staat hieronder:

Via: SammyHub

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.