Geruchten
28 oktober 2010 - Ron Smeets

Samsung Nexus Two in de maak?

Op 8 november zal Samsung in New Yprk tijdens een persconferentie een nieuw Android toestel presenteren. Dat nieuws werd vorige week al bekend.

Vandaag zijn geruchten opgedoken dat het om de Samsung Nexus Two zou gaan. Als dat klopt, dan zou dat dus betekenen dat Google besloten heeft om de opvolger van de Nexus One niet meer door HTC te laten ontwikkelen.

De bron van dit gerucht, Android and Me, claimt gesproken te hebben met diverse bronnen die dicht bij het vuur zitten maar wel, natuurlijk, anoniem wensen te blijven. Verdere details en specs zijn nog niet uitgelekt. Wel wordt gespeculeerd dat de Samsung Nexus Two voorzien zou gaan worden van Android 2.3. We zullen zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.