Geruchten
12 november 2010 - Ron Smeets

Samsung Nexus S (aka Nexus Two) gekiekt

Het gerucht dat Samsung de opvolger van de Nexus One, ofwel de Nexus Two, gaat leveren voor Google doet al een tijdje de ronde. Enkele dagen geleden lekte nog uit (ook een gerucht, natuurlijk) dat de lancering van de Nexus Two vertraagd zou zijn door hardwareproblemen.

Gisteravond heeft Engadget de hand weten te leggen op een aantal kiekjes van het toestel, althans zo wordt beweerd. Daarnaast zijn gisteren ook op diverse plekken de naam Nexus S en (nieuwe) specs opgedoken.

Samsung's Nexus S (GT-i9020) zou onder andere voorzien worden van een 4 inch AMOLED display, WiFi en Android 2.3. Natuurlijk geven zowel Samsung als Google geen commentaar op deze geruchten, zoals gewoonlijk ;-) Het wachten is dus op de eerste officiele berichten vanuit Google en/of Samsung. Nexus-S-a Nexus-S-b Nexus-S-c

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.