Nieuws
01 november 2005 - Ron Smeets

Samsung music phone in BMW 5-serie

Ik kan goedkopere alternatieven bedenken om de trotse bezitter te worden van een Samsung i300 music phone, maar dat zal ook niet de voornaamste reden zijn waarom iemand een BMW 5-serie gaat kopen.

Het Samsung toestel wordt geintegreerd in de iDrive console van de nieuwe 5-serie modellen. Via de console, met ingebouwd display kunnen de muziek, hands-free bellen en de andere toestelfuncties bediend worden.

De samenwerking met BMW past in Samsung's strategie en streven om meer en exclusievere bekendheid van haar merk te creeren.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.