Toestellen
28 november 2005 - Ron Smeets

Samsung MultiMedia GSM met WiFi

Toen ik vorige week schreef over CiceroPhone, een belapplicatie voor WiFi enabled GSM's en PDA's dacht ik nog aan het feit dat er nog helemaal niet zoveel WiFi enabled GSM's op de markt zijn. PDA's daarentegen wel.

Of ze bij Samsung gedachten kunnen lezen betwijfel ik, maar vandaag kondigen de Koreanen wel hun nieuwste Multimedia Smartphone aan, de V6800 met , jawel. WiFi aan boord.

Natuurlijk komt het toestel alleen in Korea, voor KTF klanten, op de markt, maar wellicht dat men iets vergelijkbaars in Europa ook gaat uitbrengen.

Behalve WiFi is het toestel verder voorzien van relatief standaard Multimedia functies zoals MPEG4 video, MP3 en AAC players, stemherkenning, TV-out en EV-DO (3G).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.