Toestellen
23 februari 2010 - Ron Smeets

Samsung Monte videopreview

Samsung had het afgelopen jaar, en eigenlijk nog steeds, met de Star een megaseller in handen. In Barcelona toonde de Koreaanse fabrikant de Monte S5620. Gezien de verwachte mid-range prijsstelling, de specs en niet in de laatste plaats ook het uiterlijk zou dit, qua succes, wel eens de opvolger van de Star kunnen worden.

De Samsung Monte wordt, net als de Corby, onderdeel van een complete familie. Zo zullen we binnenkort ook de Monte Slider en Monte Por in de winkels zien verschijnen. Dennis de Vries maakte in Barcelona een videopreviewde van de Samsung Monte.

#hbp_658736836#

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.