Nieuws
01 augustus 2012 - Ron Smeets

Samsung Mobile Unpacked op de IFA, UPDATE: de Galaxy Note 2

Vandaag viel een uitnodiging van Samsung in mijn mailbox. De Koreaanse fabrikant organiseert op woensdag 29 augustus, daags voor de IFA, in Berlijn een nieuw 'Mobile Unpacked' event.

Wat daar precies onthuld gaat worden is natuurlijk nog niet bekend maar mij viel wel op dat in het logo (grote afbeelding hieronder) van 'Unpacked' weer een stylus te zien is, of in ieder geval iets dat daar erg op lijkt. Het zou dus zomaar kunnen dat Samsung de nieuwe Galaxy Note (2) in Berlijn gaat onthullen.

De eerste Galaxy Note zag ook het levenslicht tijdens de IFA, afgelopen jaar. Toen werden ook nog een aantal Tab's gepresenteerd waarvan er eentje, de Tab 7.7, op last van Apple, door de Duitse Douane binnen enkele uren weggehaald werd. Natuurlijk zal ik er bij zijn op 29 augustus in Berlijn.

UPDATE: 03-08 (10u40): Het is min of meer bevestigd dat het Upacked Event van Samsung tijdens de IFA grotendeels in het teken zal staan van de Galaxy Note 2. Een vertegenwoordiger van de Koreaanse fabrikant heeft dat tegenover Reuters gezegd. Geen al te grote verrassing natuurlijk. De Samsung medewerker, die verder niet bij naam genoemd wordt, zei letterlijk: "We plan to unveil the next Galaxy Note at the Samsung Mobile Unpacked event in Berlin on August 29."

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.