Toestellen
10 februari 2007 - Ron Smeets

Samsung met verwisselbare covers in zeven kleuren

Enkele jaren geleden was het cool om regelmatig je Nokia mobieltje een nieuwe of gepersonaliseerde look te geven door middel van verwisselbare covers. Anno 2007 leek die trend wel zo'n beetje van het toneel verdwenen, op enkele cheapo toestellen na.

Perfect moment, zo moeten ze bij Samsung gedacht hebben, om dit concept nieuw leven in te blazen. Hiervoor hebben ze de B660 ontworpen, een slider met 7 verwisselbare covers (inclusief de achterzijde) in even zoveel kleuren.

Het toestel is verder een relatief eebvoudige slider met 1.3MP camera en DMB video support. Voorlopig nog niet in Europa te koop. . .Gerelateerde links:
iPod Shuffle in 4 nieuwe kleuren!
Samsung's iPod GSM nu ook in zes kleuren
Populaire RAZR V3i in drie nieuwe kleuren
Kameleon covers voor je iPod
Trendy verwisselbare doe-het-zelf telefooncovers
GSM modding of gewoon gek
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.