Toestellen
09 april 2015 - Ron Smeets

Samsung maakt een 'inpak' en valtest video van de Galaxy S6 edge Hoe wordt de Galaxy S6 edge ingepakt en geassembleerd en een 'eigen' valtest

Wanneer een nieuw toestel op de markt komt worden het internet en de diverse sociale kanalen doorgaans overspoeld met de ene na de andere uitpakvideo. Daarnaast kennen we natuurlijk ook de 'gecontroleerde sloopfilmpjes' waarbij de toestellen uit elkaar gehaald worden.

Samsung bedacht voor de Galaxy S6 edge eens iets anders. Ze noemen het een inboxing video. Hij duurt drie minuten en laat delen van het assemblageproces zien. De video eindigt met het inpakken van het toestel in zijn doos, klaar voor verzending. Enjoy!

De afgelopen dagen hebben we ook al wat voorbeelden gezien van val- en buigtesten en het betere gooi- en smijtwerk met de Galaxy S6 (edge). De Koreaanse fabrikant heeft die video's ook gezien en reageerde gisteren met een eigen 'drop test' video van beide toestellen.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.