Toestellen
21 december 2009 - Ron Smeets

Samsung M5650 Lindy komt waarschijnlijk ook naar Nederland

Begin deze maand dook de Samsung M5650 Lindy al in Portugal op. Daar ligt deze 'Corby met WiFi' ook al in de winkels.

PortableGear weet vanochtend te melden dat het toestel inmiddels officieel is aangekondigd en dat hij begin volgend jaar waarschijnlijk ook bij ons in de winkels zal liggen.

De Samsung M5650 Lindy is een op sommige punten opgevoerde Corby. Zo is de 2 megapixel camera vervangen door een 3MP versie, kan het toestel UMTS en HSDPA dataverbindingen tot maximaal 7.2Mbps aan en, mocht dat nog niet snel genoeg gaan, heeft hij ook WiFi aan boord. Verder zijn de specs van de Samsung M5650 Lindy wel nagenoeg gelijk aan die van de Corby: een 2.8 inch QVGA touchscreen display, Bluetooth, Stereo FM Radio met RDS, 50 MB intern opslaggeheugen en een microSD geheugenkaart gleuf.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.