Geruchten
29 januari 2009 - Ron Smeets

Samsung Loche volgt de Soul op?

Net voor de jaarwisseling zagen we deze Samsung al opduiken en ook toen ging het gerucht dit de opvolger zou moeten worden van de populaire U900 Soul.

Volgens de laatste geruchten wordt de Samsung Loche (aka S8300) in Barcelona gepresenteerd aan het grote publiek. Eerdere berichten spraken van een release in Maart maar dat kan, evenals de nieuwe naam, nog niet bevestigd worden.

De meeste specs zoals een 8 Megapixel camera, 2.8 inch touchscreen WQVGA (240x400) display, GPS, FM Radio Tuner met RDS, Bluetooth (met A2DP), microSD geheugenkaart optie en HSDPA support (max. 7.2Mbps) waren ook al uitgelekt. Nieuw is nu de melding dat hij 60MB gebruikersgeheugen heeft en slechts 12.8mm dik zal zijn.

16 Februari, de dag dat Samsung haar persconferentie in Barcelona houdt, weten we meer.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.