Wearables
19 augustus 2015 - Ron Smeets

Samsung licht weer een tipje van de Gear S2 sluier op Teaser video van de nieuwe, ronde, smartwatch online

Samsung zal, op mobiel gebied, over een werk of twee in Berlijn op de IFA geen nieuwe smartphones onthullen. Dat hebben ze immers vorige week al gedaan. Nee, de verwachting is dat de Koreaanse fabrikant daar een, of meerdere, nieuwe slimme horloge(s) gaat presenteren.

De opvolger van de Gear S is inmiddels een zekerheidje. Samsung heeft de afgelopen weken en maanden al meerdere keren gezinspeeld op de komst van een nieuwe Gear Watch die dan meteen het eerste ronde slimme horloge van de fabrikant wordt. Vandaag is een korte teaser video online gezet waarin weer een tipje van de sluier van de Gear S2 opgelicht wordt, compleet met de aankondiging dat die op 3 september in Berlijn onthuld gaat worden.

https://youtu.be/nwn8qMaNoJk

Vorige week, rondom het Galaxy Unpacked Event, liet Samsung ook al enkele kiekjes van de nieuwe Gear S2 online verschijnen. Die kun je hieronder nog eens bekijken.

Bron (Samsung Mobile YouTube)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.