Accessoires
19 augustus 2014 - Ron Smeets

Samsung Level Box Mini speaker; Jambox met ronde hoeken

Samsung heeft vandaag een nieuwe Bluetooth speaker onthuld; de Level Box mini. Het meest in het oog springende detail is het feit dat die wel heel erg veel weg heeft van de Jambox van Jawbone, maar dan wel met rondere hoeken.

Maar goed, als je daar even doorheen kijkt dan zie je dat de Samsung Level Box voorzien is van NFC, Bluetooth 3.0, een speaker phone functie en een accu van 1600mAh waarmee je 25 uur muziek kunt luisteren.

De Level Box mini meet 156 x 66 50 millimeter en weegt 392 gram. Daarmee is de Samsung is iets groter en zwaarder dan de Jambox (151 x 57 x 40 en 347 gram), maar de kleuren, blauw, rood, zwart en zilver, ziitten ook in de keuzeopties van de Jawbone Jambox. Of de prijs ook vergelijkbaar is, dat moet nog blijken want daarover heeft Samsung nu nog niets bekend gemaakt. Hetzelfde geldt voor de beschikbaarheid.

Hieronder enkele foto's van de Samsung Level Box mine en de Jawbone Jambox. Zoek de verschillen ;)

Lexel-Box-Mini-Black Lexel-Box-Mini-Blue Lexel-Box-Min--Red

De Jambox: Jawbone-Jambox-Blue Jawbone-Jambox-Red

Persbericht

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.