Geruchten
09 augustus 2012 - Ron Smeets

Samsung 'lekt' zelf de Galaxy Note II?

Samsung heeft op haar officiele Pakistaanse facebook pagina een foto van een nog onbekend toestel gepost. Nou ja, de foto dook eerder dit jaar al eens op in een van de vele Galaxy S III geruchten. Onder de foto staat te lezen dat dit ook de Galaxy S III zou zijn maar dat klopt natuurlijk niet.

Er wordt nu dus volop gespeculeerd, kijkend naar de grootte van het scherm, dat dit dan wel eens de Galaxy Note II zou kunnen zijn die later deze maand tijdens een Unpacked Event in Berlijn onthuld gaat worden.

Natuurlijk houdt Samsung de kaken stijf op elkaar en de betreffende facebook posting is inmiddels ook alweer offline gehaald. Een screenshot is natuurlijk wel 'bewaard gebleven' ;-)) 

galaxy-note-2-screengrab Galaxy-NOte-II-Rumor-a

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.