Geruchten
09 februari 2011 - Ron Smeets

Samsung lekt de Corby II

De Samsung Corby was zeker niet een van de meest enerverende toestellen die de Koreaanse fabrikant in de afgelopen anderhalf jaar gelanceerd heeft. Hoewel het toestel inmiddels al heel wat broertjes en zusjes erbij gebrekegen heeft is de Corby familie toch vooral eentje van prepaid modellen.

Niet dat daar iets mis mee is natuurlijk, maar tijdens de officiele lancering, rondom de fashion week in Milaan van 2009, wekte Samsung de indruk dat de Corby de low-end toestelmarkt stijlvol op z'n kop zou gaan zetten. Dat is toch niet echt uitgekomen volgens mij.

Vandaag heeft deo Koreaanse fabrikant zelf de Corby II, S3850, laten uitlekken, alhoewel de pagina inmiddels weer offline is (leve de screenshots ;-)) Op het miniscule fotootje (de opgeblazen vergroting staat hieronder ;-)) is weinig te zien maar de specs (nou ja, specs ;-))  staan er, deels, ook al naast. Meer info over de Corby II volgt wellicht in Barcelona over enkele dagen. Samsung-Corby-II-Groot Samsung-Corby-II-lek Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.