Toestellen
09 juli 2013 - Redactie MobileCowboys

Samsung laat Doutzen Kroes Galaxy S4 mini promoten

Gisteren werd in het Dylan hotel in Amsterdam een persevenement gehouden waarbij Samsung naast de Nederlandse lancering van de Galaxy S4 mini ook topmodel Doutzen Kroes aankondigde die via het online platform Start The Conversation het toestel zal gaan promoten.

Agenda technisch waren we niet in de gelegenheid om bij de aftrap van het online platform en de lancering van de mini smartphone aanwezig te zijn, dus kan ik jullie alleen de informatie geven over het evenement zoals dit in het persbericht staat. De samenwerking van Doutzen Kroes met Samsung is gebaseerd op een communicatieconcept, genaamd Start The Conversation. Doutzen Kroes wordt de aanjager annex gespreksleider op het platform Start The Conversation. Dé online plek waar je alles te weten komt over fashion, muziek, films, fotografie en gezondheid.
Doutzen
Het Friese topmodel Doutzen Kroes roept iedereen in Nederland op om samen met haar het gesprek aan te gaan. Ze zal niet alleen haar eigen mening of belevenissen delen, maar ook de gesprekken die zij heeft met toonaangevende professionals uit het betreffende vakgebied. Via het online platform Start The Conversation kan heel Nederland meepraten en meedenken met Doutzen Kroes. Het eerste onderwerp op starttheconversation.nl is fashion, een thema dat heel dicht bij Doutzen ligt. Doutzen wil weten wat jij belangrijk vindt, wat jou beweegt, wat jouw ideeën zijn. Het komende jaar zal ze een aantal gesprekken aanjagen door middel van een video-post gefilmd met haar smartphone en berichten op social media. Met als doel co-creatie: samen ideeën genereren, inspiratie opdoen, kansen creëren, innoveren en visie delen.

De Samsung Galaxy S4 mini heeft een 1,7 GHz dual core processor, 8Gb opslagruimte, aan de achterzijde een 8 megapixel camera, aan de voorzijde een 1,9 megapixel camera. Een helder 4,3 inch qHD Super AMOLED scherm en vandaag krijgt iedereen die een Galaxy S4 mini aanschaft er een ‘gesigneerde’ oranje flip cover ‘by Doutzen’ bij cadeau. De verkoopadviesprijs van de mini bedraagt € 499,-.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl