Geruchten
19 mei 2008 - Ron Smeets

Samsung L870 wordt een 'Soul' achtige slider?

Volgens deze Tsjechische bron heeft Samsung besloten om de L870 die wij vorige maand spotte tijdens de TeleVisie vakbeurs te veranderen in een Soul-achtige slider, compleet met touchpad.

Toegegeven, het toestel op de foto hierboven lijkt inderdaad veel op de U900 Soul, maar ik kan mij niet voorstellen dat dit de uiteindelijke versie moet worden van de L870 die ik vorige maand van dichtbij gezien heb (foto hieronder).

Als het toestel dat we hier zien al bestaat en het gerucht (deels) klopt dan lijkt mij dit eerder een toekomstige Smartphone variant van de Soul.

Enfin, we zullen zien. Overigens wist de bron ook diverse specificaties van deze 'L870' te melden:

- Tri-band GSM

- UMTS en HSDPA (max. 3.6 Mbps)

- 2.3 inch QVGA display

- 3 megapixel camera

- VGA camera aan de voorzijde

- FM Radio met RDS

- USB en Bluetooth 2.0

- microSD geheugenkaart optie

De L870 zoals die vorige maand door ons gespot werd:



Gerelateerde links:
Samsung L870 gespot op Tele-Visie beurs
TeleVisie 2008 primeur: Samsung U800
Nog drie nieuwe Samsungs: B300, B510 en M620
Samsung Soul (U900) nu ook naar de rest van Europa
Samsung Soul (U900) rammelt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.