Toestellen
05 februari 2009 - Ron Smeets

Samsung L310 nu in Valentijn look

Op zich is het wel leuk om te zien hoe sommige fabrikanten de levensduur van een toestel in de winkelschappen proberen te verlengen.

Neem nu bijvoorbeeld de Samsung L310 Allure. Deze Ladyphone werd in April van het afgelopen jaar geintroduceerd en was, zeker de eerste maanden, bijzonder populair onder de dames.

Kort na de zomer dook ineens een sneeuwwitte (met paarse accenten) uitvoering van de L310. Speciaal voor de wintercollectie.

Net toen het toestel een beetje in de vergetelheid dreigde te raken presenteerde Samsung de Kerst-uitvoering van de L310. Feitelijk hetzelfde toestel maar dan in een Wijnrode uitvoering.

Nu de feestdagen voorbij zijn en de voorraad nog niet op is heeft Samsung besloten de Wijnrode L310 nog maar eens onder de aandacht te brengen. Nu is het ineens het perfecte Valentijns kadootje ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.