Toestellen
12 november 2008 - Ron Smeets

Samsung L310 Allure in Kerstkleuren

Toen de nieuwste Samsung L310 Ladyphone enkele maanden geleden geintroduceerd werd leek het toestel een grote toekomst tegemoet te gaan. De meeste meiden en vrouwen die ik sprak waren namelijk behoorlijk lyrisch over het design en de vrouwelijkheid van het toestel dat nu eens niet (stereo)typisch roze gekleurd was.

Toch lijkt de grootste hype rondom de L310 Allure wel voorbij en ook de introductie van een sneeuwwite winterversie heeft daar weinig aan kunnen bijdragen. Daarnaast heeft Samsung sinds de introductie van de L310 natuurlijk ook een nog relatief veel andere nieuwe toestellen op de markt gezet die het ook bij de vrouwen goed doen. Denk aan de TouchWiz, de Omnia en onlangs de (toch weer) roze Pink Ribbon versie van de Soul.

Toch gelooft de Koreaanse fabrikant nog steeds in het succes van de L310 want vandaag maakte men bekend dat er, speciaal voor de feestdagen, een aanbieding introduceert voor de Allure in Kerstkleuren (Wijnrood). Iedereen, voornamelijk vrouwen, die de rode versie van het toestel tussen nu en de komende feestdagen koopt krijgt er namelijk een waardebon van 25 Euro in de vorm van de Douglas Credit Card bij. Tot 15 Januari kun je voor dit bedrag dan kiezen uit diverse nieuwe Leco make-up producten bij parfumerie Douglas.

De adviesprijs van de Wijnrode Samsung L310 Allure is niet gewijzigd, €269,-, zonder abonnement maar als je even online shopt dan kom je hem ook al tegen voor minder dan 200 Euro. Waarschijnlijk moet je dan wel die waardebon laten schieten, maar als het je 70 Euro opleverd is dat natuurlijk niet zo erg ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.