Toestellen
22 april 2008 - Ron Smeets

Samsung L310 Allure geintroduceerd tijdens sterrenparty

Gisteravond organiseerde Samsung ter gelegenheid van de introductie van de L310 Allure, een bruisende sterrenparty in het Amstel Hotel.

Speciaal voor deze introductie had Samsung tientallen Nederlandse beroemdheden uitgenodigd die allen hun opwachting maakten op de rode loper (die overigens voor deze gelegenheid goudkleurig was) vergezeld van het toestel.

Om de nieuwe Ladyphone nog meer stijl te geven heeft modeontwerper Leco een speciaal handtasje (clutch) ontworpen die je als accessoire bij het toestel kunt kopen. Dit tasje werd middels een heuse mini modeshow aan het publiek gepresenteerd. De avond werd verder onder andere opgeluisterd met een optreden van de band Van Velzen.

Kijk hier voor een uitgebreide fotoreportage en sfeerimpressie van het event.

Het toestel zelf is weliswaar een stijlvol vorgegeven en zeer vrouwelijk modelletje maar de specs zijn toch echt niet meer dan middelmatig te noemen. Of de gemiddelde modebewuste mobiele vrouw daar genoegen mee neemt zullen de verkoopcijfers in de komende maanden moeten uitwijzen.

De Samsung L310 Allure heeft onder andere een 2 megapixel camera, tri-band GSM met GPRS en EDGE support, Bluetooth, MP3 speler en een microSD geheugenkaart optie. Speciaal voor de dames zijn ook functies als een calorienteller, boodschappenlijst en parfum-matching toegevoegd.Gerelateerde links:
Exclusieve introductie nieuwe Samsung L310 Ladyphone
Nieuwe Fashion Phones van Samsung, de L310 en L320
Samsung E570 ladyphone
Nieuwe Samsung Ladyphone
Ladyphone nu ook in Midden-Oosten
Samsung op de catwalk
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.